Alla inlägg under oktober 2008

Av Isabell - 12 oktober 2008 20:03

Holy fuck! Halstatueringen skulle jag ju inte säga nej till...

Ja, ord är överflödiga. (Dreggel)


 

Av Isabell - 12 oktober 2008 18:05

Då åker jag ungefär så långt härifrån som man kan. Sydney. Nya Zeeland är väl så långt bort som man kan komma, eller? Någon som vet hur det ligger till med geografin?

Jag avundas inte alls Annarki som ska åka till Karibien. Men hey, hon är ju nästan där borta. Eller ja, USA är ju jävligt mycket närmare Karibien än Sverige. Hehe. 


Sitter och pluggar. Det går riktigt bra faktiskt. Ingen speciell panik bara gamla vanliga pluggångesten som hägrar. Ingenting som jag inte varit med om tidigare. 


I april som sagt då befinner jag mig här, tillsammans med älskling, bror och hans crew down under.

 


Isabell

Av Isabell - 12 oktober 2008 09:30

Ja, det har varit lite bloggtorka ett tag nu. Jag får ursäkta det med att jag har en stundande tenta. Närmare bestämt på torsdag. Uhhh. Tentor är alltid ett ångest moment, oavsett om man är väl påläst eller inte. Pest och pina är vad det är.

Hur som helst. Nu är det verkligen höst på riktigt. Inte mig emot, men nu känns det väldigt defenitivt när löven ramlar ner på marken och det stormar. 


Igår kväll spenderade vi kvällen hos Johanna. Mycket trevligt. När vi skulle åka hem var det väldigt lång väntetid på vagnen så vi traskade. Det kanske tog oss 20 minuter att gå hem. När vi är nästan hemma ser vi på avstånd massa blåljus. Jaha tänkte jag, inget ovanligt i min del av stan. När vi närmar oss så är polis, ambulans och brandbil på plats. En biffig snubbe som ser ut som han langar knark ligger ihopköklad med handbojor. En taxibil är totalkvaddad och en personbil är bucklad. Självklart blev vi ju nyfikna så jag surfade in på gt.se och där stod vad som hade hänt. 

En taxiförare hade blivit bestulen på sin taxibil. Polisen hade fått in larm. En stund senare får polisen ett annat larm om att samma bil krockats mot en lyktstolpe. Smart kille. Antagligen var han påtänd som fan. Men ändå. Vilket pucko. Det är väl inte den smartaste idén att sno en taxibil och sedan krocka den mot en lyktstolpe...? Skönt att ingen blev skadad. Då kan man i alla fall skratta åt vilka puckade kriminella det finns. 


Nu ska jag plugga. Tjo tjipp.


Isabell

Av Isabell - 4 oktober 2008 08:59

Tänk om man införde en dag för kanylen? En dag då alla missbrukare uppmärksammas, får komma och byta sprutor och kanyler så de slipper skicka runt dem i sin bakterihärd. De kunde få bjudas på kanelbulle, saft och få känna sig som människor för en dag.

Nej, istället annonserar Pressbyrån på spårvagnarna om att köpa 4 kanelbullar för ett visst pris och 8 (!!) för ett annat väldigt förmånligt pris. For god sake, vem köper 8 kanelbullar på Pressbyrån? Jo, sockerberonde kids.


Hur som helst. Jag har varit vaken på sedan klockan 06:20. På en lördag. Helt frivilligt dock. Är nämligen på jobbet. Det är väldigt lugnt att jobba på helgen, speciellt på mornarna. Så här ska jag sitta till 11:45. Sedan ska jag hem till en lägenhet som är full med pojkvä, mamma, pappa och hund. Vi sna nämligen fixa iordning badrummet. Ut med det stora hemska badkaret och in med en fräsch snygg duschvägg.Ska lägga upp bilder sedan på resultatet.


Isabell

Av Isabell - 3 oktober 2008 08:42

1. Vad heter du? Isabell Evelina Viktoria Lundberg
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Har alltid älskat namnet Alice
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? De var inne på Cecilia tror jag.
4. Vilket stjärntecken är du? Oxe
5. Vilken årgång är du? -85
6. Vart bor du? Göteborg
7. Bott utomlands? Vet inte om allmänt flummande i Italien under några månader räknas...? Annars, nej.
8. Flyttat antal gånger? Ja, flera, ca 4-5
9. Vart skulle du vilja bo? Kanada! Eller nej, jag vill bo där jag bor. Men får jag önskar vore Kanda grymt. Ni har väl sett "Bowling for Columbine"?
10. Vad vill du bli när du blir äldre? Ja, jag utbildar ju mig till bibliotekarie så det är väl det jag vill bli.

FAVORITER
1. Filmer? Améli du Pouláin, Big Fish, Guds Stad, hallå det finns ju miljoner jag kan inte begränsa mig...
2. Låtar? Vet inte, det mesta Foo Fighters gör håller ju jäkligt hög klass. Eller mr Cash.
3. Årstider? Tycker alla årstider har sin charm men vintern går fet bort. I alla fall om man bor på västkusten.
4. Mat/dryck? Måste nog säga att Thai food är min nya thing, även Indiskt. Dryck är väl öl om jag får välja annars mineralvatten som smakar hallon.
5. Djur? Jag har ju Token men jag skulle vilja ha en English Staffordshire som ska heta Berit om det är en tjej.
6. Färg? Svart, rött, lila. Har även börjat intressera mig för grönt igen.
7. Parfym? Parfym??? Eh, har ju inga cash till sådant. Men....näe jag kommer inte på någon. Den Johanna har luktar mums. Vad heter den?
8. Tv-program? Dokumentärer annars SIX FEET UNDER (bästa som gjorts, i love HBO).
9. Sysselsättning? Pluggar och jobbar. Pillar mig i naveln där emellan.

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
John-Erik, men han gick bort i våras.
2. Vad är du beroende av? Har nog inget direkt beroende...vore väl kramar och pussar i så fall.
3. Vilket land kommer du i från? Sverige.
4. Vilken sorts lipsyl använder du? Försvarets och Idominsläppbalsam (yes, jag smakar babyrumpa om munnen hehe).
5. Vad tror du på? Homer
6. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? I dont give a damn.
7. Vad köpte du senast? En halsduk
8. Har du nåt husdjur? Token!

9. Var bor du? Med min pojkvän i Göteborg. 

 
Nu vet ni allt om mig.


Isabell

Av Isabell - 3 oktober 2008 08:33

Det bästa med en down period är när den är slut. Det är den nu. Känns mycket bättre på alla sätt nu.


Idag är det fredag och ikväll ska vi nig bara slappa här hemma. Imorgon ska vi renovera badrummet. Gaaah. Det ska bli grymt skönt att bli av med det skraltiga badkaret vi har där just nu.


Trevlig helg goda läsare! =)


Isabell

Av Isabell - 1 oktober 2008 19:54

Nu är det höst. På riktigt. Det är oktober nu. Det betyder regn, blåst, mörker kyla, fallna löv och halsdukar.


Hösten innebär också down perioder. Jag har redan haft några. Blir ledsen över saker, tycker ingenting känns kul och vet inte riktigt vad jag vill egentligen. Idag har varit en sådan dag. Tog mig med möda upp ur sängen. Visste att jag skulle tillbringa en heldag i skolan med min grupp och arbeta. Dagen segade sig fram och jag fick verkligen kämpa för att hålla humör och koncentration vid liv. Skulle gått till gymmet men kände att det inte fanns någon lust. Behövde plugga ännu mer när jag kom hem. Mattias är ute med sina arbetskamrater ikväll och har kul och det har inte jag. Jag hade trevligt igår. Ärligt talat vet jag inte vad det är jag vill ändra på när jag känner mig sån här. Jag har ingen motivation. Visserligen har jag pluggat det jag ska men ändå, det tar emot. Jag har en biljett till Sydney och jag har allt jag kan önska. Vad är det då som är fel? Vad är det jag vill ändra? Jag vill vara glad och ha kul men det känns som att jag inte tillåter mig själv det. Det känns ibland som att jag glömmer bort mig själv i karusellen som kallas mitt liv. Eller det är inte bara jag som glömmer bort mig själv, det är även vi. Vi glömmer bort Isabell. Vi glömmer av vad hon gjort under dagen, hur hon mår, vad hon vill... 

Förstår inte varför det blir så. Det är väl min egen förbannelse som jag levt med hela mitt liv. Jag bryr mig för mycket om att vara andra till lags och att andra ska tycka om mig för att i slutändan glömma bort mig själv. Mitt eget jag. Vem fångar mig när jag faller när jag inte berättar hur jag känner. Vem kan veta när jag lyssnar för mycket på andra istället för att ta mig själv på allvar, betrakta vad hon Isabell vill. Jag lider av självförakt mina goda vänner. Just nu vet jag inte hur jag ska lösa detta. Men jag känner att jag måste för att inte försvinna.


Tips, någon?


Kände att detta blev väldigt utelämnade men det är Isabells blogg och här får jag skriva vad jag vill. Oavsett vad andra tycker.

Nu börjar snart Grey's och jag ska äta kaka. 


Isabell

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards